Jeany Heiden knap 7e tijdens Equisport Cup

Op 28 november werd in Bergharen voor de tweede maal de Equisport Cup georganiseerd. Na het grote succes van vorig jaar werden ook nu weer 3 en 4 jarige talentvolle dressuurpaarden in de ring getoond.  Niemand minder dan wereldkampioene jonge dressuurpaarden en PAVO Cup winnares Kirsten Brouwer en voormalig inspecteur van Gelderland Jacques Verkerk waren bereid gevonden de paarden te beoordelen en van kundig commentaar voorzien.

Jeany Heiden met Gidon-DTolbrug amazone Jeany Heiden verscheen in de ring met haar 4-jarige ruin Gidon-D (v. Tuschinski). In een zeer sterk deelnemersveld waar Robin van Lierop met RS2 Brigitte Bardot (v. Belissimo M) als onbetwiste winnaar de lijst aanvoerde, behaalde Jeany een zeer knappe 7e plek met een score van 78 punten waarbij Gidon-D met tweemaal een 7,5 voor algemene indruk en exterieur werd beoordeeld.