Jeany Heiden knappe 4e plaats in Stal van der Sande Dressuurtalent

Tolbrug amazone Jeany Heiden nam op zaterdag 20 februari met  haar paard Gideon (v. Tuschinsky) deel aan de wedstrijd Stal van der Sande Dressuurtalent. Deze wedstrijd wordt georganiseerd in Berlicum door RV De Cowboys i.s.m. KWPN afd. Midden Noord en is bij uitstek de gelegenheid om talentvolle jonge dressuurpaarden te laten beoordelen op met name de aanleg voor dressuur.
Dankzij inspanning van hoofdsponsor Stal van de Sande had de Duitse olympische dressuuramazone Helen Langehanenberg, voormalige amazone van Damon Hill, haar medewerking toegezegd. Zij nam samen met haar partner David Lichtenberg zitting in het jurykorps. Verder maakte ook Marian Dorresteijn deel uit van de jury. Zij is een bekend dressuuramazone en trainster en lid van de hengstenkeuringscommissie dressuur
Zaterdag werden meer dan 40 5- en 6 jarige paarden beoordeeld door de jury.

Jeany behaalde een knappe 4e plaats in een zeer sterk deelnemersveld met o.a. 2 8-en voor algemene indruk en voor functionaliteit en correctheid exterieur. Voor de volledige uitslag, zie: http://rvdecowboys.weebly.com/live-score-svdsdt.html

Jeany Heiden met Gideon (v. Tuschinsky)

Jeany Heiden met Gideon (v. Tuschinsky)