Tolbrug ruiters in de prijzen bij springconcours

Dit weekend was het de beurt aan de springruiters. In Bergharen werd de laatste selectie wedstrijd georganiseerd door RV de Tolbrug. Op zaterdag namen de ponies de aftrap. In de klasse B/ABC pony’s was Anouk van Hese de snelste. Bij de D/E ponys was het Sanne Soetens van de Batavieren die het oranje lint in ontvangst mocht nemen. In de L-rubriek reeds Victor van Oord zijn pony Red Devil naar de overwinning bij de ABC ponys en in de D/E rubriek was Emmy Hermsen de snelste. In de klasse M (D/E) liet Thierry van Reine Willemijn van Zandwijk van De Roskam net achter zich in de barrage en pakte de 1e prijs. Britt de Leeuw eindigde als eerste in de rubriek Z/ZZ (D/E).

In de middag was het de beurt aan de paarden. In de klasse B deelden Harte Hasselbach van RV De Veldruiters en Marit van Sommeren met Domingo van RV Keizerstad de eerste plaats.
Op zondag werden de rubrieken L t/m ZZ paarden verreden. In het L was Bianca Hol met Gendt de snelste. In 42.04 pakte zij de koppositie op de voet gevolgd door Nikie Bos van RV Ewijk. Tolbrug amazones Rita Kievith en Mieke van den Broek pakten respectievelijk de 5e en 7e plaats in het klassement.
De rubriek M werd gewonnen door Pieter Coppes met Eavantus. In een snelle tijd van 40.33 was hij niet te kloppen. Tolbrug-lid Don Sas eindigde op een mooie 2e plaats en ook Tolbrug-ruiter Robert Puck behoorde tot de prijswinnaars met Decor Bridge. In de klasse Z/ZZ was het tweemaal Robert Puck die in de prijzen viel (1e en 3e) Aniek Jansen van Hypolitus pakte met haar paard Super Mario de 2e prijs.