Indoor selectie 4 en 5 november 2017

Ook dit jaar organiseert RV De Tolbrug weer de geliefde indoor selectie voor paarden in Bergharen. Ditmaal zal het concours plaatsvinden op 4 en 5 november a.s. Wij maken gebruik van de prachtige accommodatie Rijhal Bergharen, waar ruiters hun proef kunnen rijden op een perfecte bodem. Ook voor het losrijden is veel ruimte gereserveerd. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid rond de rijhal en ook aan de inwendige mens is gedacht: er is altijd tijd voor een kopje koffie of een drankje in de gezellige bar.

Op zaterdag worden de rubrieken B t/m M1 verreden, op zondag de rubrieken M2 t/m ZZL. Wij hopen ook dit jaar weer veel ruiters uit de regio te mogen begroeten.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk via de reguliere kanalen (startlijsten.nl en MijnKNHS). Wees er snel bij want VOL = VOL !