Prominente dressuurnamen naar Bergharen

Op 4 en 5 november a.s. wordt door rijvereniging De Tolbrug de jaarlijkse 2-daagse indoor selectie paarden georganiseerd in de rijhal Bergharen. In de Kring Rivierenland Oost worden jaarlijks 3 indoor wedstrijden verreden waarbij de best scorende combinaties over deze  wedstrijden afgevaardigd worden naar de regiokampioenschappen. De wedstrijd is Bergharen is bij veel ruiters en amazones geliefd vanwege de mooie accommodatie en de gemoedelijke sfeer.

Joyce Heuitink
Robin van Lierop

De organisatie mag zich dit jaar verheugen op de komst van een aantal toonaangevende ruiters en amazones waaronder Joyce Heuitink, internationaal amazone en bondscoach van het Nederlands Paradressuur team, Grand Prix ruiter Robin van Lierop van RS2 Dressage en Nederlands kampioene ZZ-licht 2017 Febe van Zwambagt.

Op beide dagen (zaterdag vanaf 8.30 en zondag vanaf 9.30) is gedurende de hele dag prachtige paardensport te bewonderen in de rijhal Bergharen. Rubrieken B t/m M1 op zaterdag, M2 tot en met ZZ Licht zondag. De toegang gratis.

Febe van Zwambagt